SFA Group

Több mint 50 éve, a SFA csoport ambíciója az hogy tegye lehetővé minden ember számára hogy „könnyen felszerelje az egészségügyi tárgyakat, fürdőszobákat vagy konyhákat bárhová a lakásban nagymunkálatok szüksége nélkül”. A híres SANIBROYEUR SFA® francia felfedezője, Csoportunk ma az egészségügyi berendezések világ vezetői közé sorolható. A minőség és szakszerűség rokonértelmű szava «made in France», így termékeink célja az hogy a legszigorúbb igényeket is elégítse ki és mindig arra törekszik hogy ügyfelei szükségeinek megfeleljen. Ennek érdekében kutatók és mérnökök folyamatosan feljlett tehnológiájú új termékeket dolgoznak ki miközben betartják szigorúan a természetvédelmi és a tehnológiai szabványokat. Egy beépített gyártási eszköznek köszönhetően és azoknak a fontos forrásoknak melyek a kutatásnak és a fejlődésnek vannak szánva, a SFA Csoport világszerte jelen van fiókvállalatai által vagy forgalmazói által melyek ajánlatai közé tartoznak a lakásnak, köztereknek vagy hajóknak tervezett aprító berendezések és szivattyúk. A csoport szennyvíztisztító telepek számára is forgalmaz berendezéseket. E termékekhez szükséges tehnológiai hozzáértés és az egészségügyi berendezések piacának ismerete lehetővé tette hogy a Csoport megnövelje kínálatát és sikeresen behatoljon a balneoterápiás és zuhanyzók termékei piacára. Az innováció, ipari hatékonyság, ügyfélszolgáltatás olyan értékek melyeket közreműködőink mindennapi munkájukban feljlesztenek és továbbítanak egy ambicíó által: millió felhasználónak világszerte egyforma minőségű SFA termékeket ajánl, jelen időben és jövő időben is.

1958 : Miután tevékenységét szennyvíztisztító telepek berendezésének tervezésével kezdte SFA forradalmasítja az egészségügyi berendezések piacát felfedezve egy WC-nek tervezett aprítóberendezést. Ez a Sanibroyeur SFA termék lehetővé teszi ma a vécék, fürdőszobák, konyhák vagy mosodák berendezését bárhová a lakásba nagymunkálatok szüksége nélkül.

1970-1980: Büszkélkedve a Franciaország-i sikerével, a SFA Csoport kiterjeszti eladásait Európában és Észak Amerikában. Ugyanakkor SFA különbözik a többi ipari ág szereplőjétől abban hogy az első televíziós kampányt vezeti.

1990-2000 : SFA az egyik Franciaország-i úttörő ipari csoport mely minőséghitelesítést indít. Gyárai az első ISO hitelesített gyárak közé tartoznak. A SFA Csoport változatossá teszi tevékenységeit de ugyanakkor koncentrálva marad az egészségügyi berendezések tartományára.

2008: A SFA Csoport 50 év innovációt ünnepel.

A SFA termékek francia gyártmányúak és koncepciójúak. A Brégy-i gyár a SFA Csoport történelmi gyára : itt gyártják a híres aprítóberendezéseket melyek a Csoport nemzetközi nevének alapja. A Brégy-i gyár ISO 9001 és ISO 14001hitelesített.

Fedezze fel újra és újra az utóbbi 30 év reklámfilmeinket ! Video