Kazán szerelés

Ha az elöregedett kazánt le szeretné cserélni egy kondenzációs kazánra, vagy egy nagy felújítás keretében új helyre szeretné költöztetni, akkor el kell távolítania és vissza kell szerelnie a kazánt. Fontos annak biztosítása, hogy a kondenzvizet mindig megfelelően kezeljék és elvezetik. Az SFA egyszerű és hatékony megoldásokat kínál a savak semlegesítésére, azok elvezetésére vagy mindkettőre egyidejűleg.

 

Kondenzációs kazán esetén égés közben felhalmozódnak a füstgázmaradványok, más néven kondenzátum. Ezek a maradékok savasak, és azokat elvezetés előtt kezelni kell. Környezetvédelmi okokból nem szabad az általános szennyvízcsatornán keresztül elvezetni.

Kazán szerelés

Szűrés

Terméksor

Csatlakoztatandó készülékek

Opciók

Sanineutral

Sanineutral

Sanineutral egy kazán savas kondenzátumainak semlegesítője, amely megóvja a...

  • Gázkazán
Sanicondens Deco+

Sanicondens Deco+

A Sanicondens Deco+ a kazán kondenzátum-szivattyúja, letisztult és kompakt...
  • Gázkazán
Sanineutral Mini

Sanineutral Mini

A Sanineutral Mini telepítése lehetővé teszi a gázkazánok savas kondenzátumainak...
  • Gázkazán

A kondenzációs kazánt gáz, fűtőolaj vagy propán táplálja. Ez az energiaforrás meggyújtja az égőt és hőt biztosít. Ez magában foglalja a víz melegítését a fűtési körben a kazántól a radiátorokig, valamint a víz melegítését a fürdőszobában, a zuhanyzóban és a konyhában. A kondenzációs kazán jó módja az energiatakarékosságnak. Annak érdekében, hogy problémamentesen működjön, a kondenzvizet el kell vezetni.

  

Kondenzvíz elvezetése a kondenzációs kazánból: miért és hogyan?

 

A kondenzációs kazán égés közben kondenzvizet vagy kondenzátumot termel. Ez a folyadék savas és  el kell vezetni. Ökológiai okokból nem keverhető szennyvízzel. Vagy van vízlefolyó a kazán alatt, vagy az SFA -hoz fordul.

Bízzon az SFA szakértelmében. Szerelhető kondenzvíz -elvezető rendszert és kondenzvíz -semlegesítő rendszert. A Sanicondens Best Flat megoldás ötvözi ezt a két előnyt. A szerelés soráni, a kondenzátum savtartalma semlegesül, és a kondenzátum biztonságosan távozik.

A Sanicondens Best Flat kompakt: négy bemeneti nyílással és 2 literes tartállyal rendelkezik. A falhoz vagy a padlóhoz rögzíthető.

Az SFA kondenzátum eltávolító oldat csendes, kifogástalanul alkalmas savas víz kezelésére, amelynek semlegesíti a ph értékét az újratölthető granulátum -rendszernek köszönhetően. Az első csomag a készletben található, amelyet évente egyszer ki kell cserélni. Ezek a semlegesítő szemcsék védik a csöveket a savas támadásoktól.

A Sanicondens Best Flat párátlanítóhoz is csatlakoztatható. Riasztóáramkörrel,  visszacsapó szeleppel szerelt, teljes tartozékokkal.