Gyors és egyszerű méretezés

Az SFA PumpSelect lehetővé teszi a konfigurációnak megfelelő megoldás gyors és pontos kiválasztását. A teljes méretezés közvetlenül letölthető.

Az SFA PumpSelect vagy a „SFA szivattyútelep konfigurátor” egy méretező szoftver, amely segít kiválasztani a projekthez megfelelő szivattyút.

Három módja van a szivattyú kiválasztására

Hidraulikus választás

a működési pont szerint

A hidraulikus kiválasztás lehetővé teszi a szivattyúk méretezését és konfigurálását, figyelembe véve a telepítési körülményeket és követelményeket, a szennyvíz típusát és a vízelvezető hálózat sajátosságait.

Az SFA PumpSelect vagy SFA szivattyútelep konfigurátor többféle működési pontot képes feldolgozni bármilyen típusú szennyvíz esetén.

Közvetlen termékválasztás

a termék neve szerint

Az SFA PumpSelect lehetőséget ad arra, hogy a szivattyút közvetlenül a szivattyú neve és a szivattyú típusa szerint válassza ki.

A szivattyú kiválasztása után ugyanazok a funkciók lehetségesek, mint a hidraulikus kiválasztásnál. Ezzel a módszerrel meghatározható egy működési pont, amely lehetővé teszi a konfiguráció használatát bizonyos működési feltételekhez.

Gyorsválasztó

gyors és minősített hidraulikus kiválasztással

A gyorskereséssel a szivattyúk gyorsan és egyszerűen méretezhetők a kívánt működési pont megadásával.

A Q (áramlási sebesség), H (magasság) és a névleges frekvencia megadása után megfelelő megoldásokat javasolnak, és a választást kulcsszavakkal finomítják. Ezután meg lehet határozni a konkrét működési feltételeket és a hidraulikus kiválasztási módot.

Az utasítások segítenek megérteni a 3 lehetőséget, és megtalálni a legjobb módot a méretezési eszköz használatához.

SFA PumpSelect.

 

Az SFA PumpSelect egy webalkalmazás, amely nem igényel szoftvertelepítést.