Our reports

Our news

ISO FOCUS

Arnaud CORBIER, vezérigazgató

“ 

Kínálunk ötletes, megbízható és könnyű megoldásokat.

"

A vezetőség üzenete

Az SFA csoport vállalatai több mint 60 éve elkötelezettek az ügyfelek mindennapi kényelmének fokozása mellett, mind szakmai, mind nem hivatásos szakemberek számára. Sokkal többet adunk nekik, nem csupán technikai know-how-t: megoldásokat kínálunk, amelyek ötletes, megbízható és könnyen elhelyezhető.

A mi védjegyünk!

Lelkiállapot, amelynek eredményeként 1958-ban kiadták az első Sanibroyeur-t. Egy ötlet, amely forradalmasította a belső szerelést az egész világon. 25 leányvállalatunk és több mint 60 forgalmazónk révén csoportunk jelenleg közel 80 országban jelen van 

Ugyanakkor elkötelezettek vagyunk az üzleti tevékenységünk diverzifikálása iránt.

Számos felvásárlás gyarapította márka portfóliónkat: Europelec, Kinedo, Grandform, Watermatic, Zehnder Pumpen és újabban a Format. Ezek lehetővé tették számunkra, hogy sikeresen behatoljunk az új piacokra.

Az SFA elérte a globális csoport nagyságát, hatalmát és elismerését piacain.

Márka, amely létrehozása óta olyan értékeket, elkötelezettséget és inspiráló személyiséget hordoz magában, amely egyesítő alapot jelent mindannyiunk, alkalmazottak, ügyfelek és partnerek számára. Cégünk vállalati társadalmi felelősségvállalásának globális megközelítése megérdemli, hogy ma már ne csak elkötelezettségként, hanem mint napi szinten fenntartott valóságként is megjelenjen.

Üdvözöljük az SFA-ban! 

Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás (CSR) az SFA Csoportban

Megközelítésünk

Nemzetközi ipari csoportként elsődleges célunk egyszerű: lakossági és professzionális megoldások megtervezése és gyártása, bárhol is folyik a víz.

2016-ban az SFA vezetése úgy döntött, hogy a Csoportot Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás megközelítésbe vonja be, hogy megfeleljen az új kihívásoknak a kommunikáció, az emberi erőforrások és a jogszabályok betartása terén.

A vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR) iránti elkötelezettsége szemlélteti célját: tevékenységeinek fenntartható és felelősségteljes növekedésének biztosítása, valamint a társadalmi és környezeti kihívásoknak való megfelelés azáltal, hogy ügyfeleinek olyan ötletes megoldásokat kínál, amelyek a lehető legszorosabban megfelelnek elvárásaiknak.

A termékmegoldások és a márka létrehozásának ötletes megközelítése a minőséggel és szolgáltatásokkal kezdődik és végződik.

Az SFA megoldások és termékek a legjobb gyakorlatok tiszteletben tartása során viszonyítási alapot jelentenek a szakmán belül és azon túl is.

Fontos környezeti kérdésekben, mint például az ökológiailag felelős reflexek használata már a tervezéstől kezdve és a hulladékmennyiség csökkentése, nem csak saját teljesítményünk javítása érdekében törekszünk arra, hogy emeljük a mércét mások, köztük beszállítóink számára is.

Munkatársaink támogatásával és beszállítóinkkal együttműködve minőségi termékeket kínálunk ügyfeleinknek, magas etikai és feddhetetlenségi követelményeket támasztva. Az üzleti modell középpontjában a megosztás és az együttműködés áll.

Úgy gondoljuk, hogy a legjobb megoldások azok, amelyek sokféle ötleten és elképzelésen alapulnak.

Célunk az általunk érintett élet és közösségek gazdagítása. Az SFA régóta segíti az embereket az egész világon az egészségügyi kérdésekben. Minden évben a WC-világnap alkalmából, amely ösztönzi a globális szennyvízkezelési válság elleni kezdeményezéseket és hozzájárul a hatodik fenntartható fejlődési cél (SDG 6) megvalósításához, termékadományokkal nyújtjuk támogatásunkat. Ezek segítik a gyermekeket és a felnőtteket a szükséges egészségügyi létesítményekben. 

Ambíciónk

“ 

Növekedjünk együtt

"

"Felelősségvállalás célja az, hogy cégünket az alkalmazottainkkal, ügyfeleinkkel és partnereinkkel együtt fejlesszük.

Ez a vágy vezérel minket a napi döntéseinkben. "

Elkötelezettségünk

Társadalmi szerepvállalás és szponzorálás

2021-ben az SFA Csoport, Három AquaHome rendszert ajándékozott Kambodzsában

"A kambodzsai Siem Reap elszigetelt falvaiban nincs áram vagy tiszta vízforrás. Ezenkívül a laterit utak megnehezítik a közlekedést, különösen az esős évszakban. A gyermekeknél gyakran előfordul vízbetegségek, és az egészségügyi központtól való távolságuk miatt hiányoznak a megfelelő gyógyszerek. 

Az SFA a Planet Water Alapítvánnyal együttműködve telepített egy AquaHome-ot Siem Reap három legszegényebb háztartásában. Ez a megoldás először hoz tiszta vizet és világítást az otthonokba, és kíséri a Planet Water higiénés oktatási programját, amely elősegíti a családok életkörülményeinek javítását.

"" Mindig hasmenéstől és bőrkiütéstől szenvedünk, mert nincs tiszta víz ivásra és kézmosásra. Gyermekeim vékonyak és egészségtelenek, és gyakran hiányoznak az iskolából, mert betegek. Az Aqua-Home segítségével most nagyobb eséllyel lesznek egészségesek és jobban teljesíthetnek az iskolában. "" Ly Leat, három gyermek apja"

"2020 - A korábbi évekhez hasonlóan, az SFA ismét termékadományokkal támogatta az" Une Villa en Urgence "szervezetet a WC világnapján. (World Toilet Day)

A 2017-ben alapított Une Villa en Urgence sürgősségi házakat hoz létre a hajléktalanok számára azáltal, hogy újrahasznosítja és felújítja a hűtött buszos utánfutókat kereskedelmi életük végén. Ebben az évben az SFA örömmel jelenti be, hogy megduplázzuk adományunkat annak érdekében, hogy támogassuk az egyesület célját, hogy mintegy száz otthont építsen. SFA 10 Sanicompact 43, 10 Sanishower és 10 Kineprime (zuhanykabinok) adományozásával.

Tanúsítvány

Minőség ellenőrzés

Környezetgazdálkodás

Garantált francia származás