Kondenzvíz szivattyúk kazánokhoz

A kondenzátum kivezetése a kazánokból nem mindig csak a gravitáció segítségével történhet. Ezért az SFA a kondenzvíz -szivattyúk teljes skáláját kínálja: gáz- és olajkazánokhoz, kis konyhai kazánokhoz, valamint olyan kazánokhoz, amelyek kondenzátum -semlegesítő rendszert igényelnek.

Kondenzvíz szivattyúk kazánokhoz

Szűrés

Terméksor

Csatlakoztatandó készülékek

Opciók

Sanineutral Mini

Sanineutral Mini

A Sanineutral Mini telepítése lehetővé teszi a gázkazánok savas kondenzátumainak...

  • Gázkazán
Sanicondens Deco+

Sanicondens Deco+

A Sanicondens Deco+ a kazán kondenzátum-szivattyúja, letisztult és kompakt...
  • Gázkazán
Sanineutral

Sanineutral

Sanineutral egy kazán savas kondenzátumainak semlegesítője, amely megóvja a...
  • Gázkazán

Bármely kondenzációs kazán kondenzátumot bocsát ki, amelyet az égési füstök termelnek. A forró gőzökben hideg vizek keringnek, ami páralecsapódást okoz, ami energiát ad át a füstből a vízbe, és kondenzátumokat képez. Mivel ezek a kondenzátumok a füstből származnak, savasak. Kondenzációs kazán beszerelésekor ügyelni kell azok helyes eltávolítására. Gyakran előfordul, hogy a kazánok távol vannak az evakuálási pontoktól, ezért a kondenzátumot a csatorna szintjére kell emelni.

Bízzon az SFA szakértelmében. Emelőrendszereink sorozata különféle rendszereket tartalmaz a kondenzvíz elvezetésére vagy semlegesítésére, vagy mindkettőt egyszerre. Ez a termékcsalád olyan feltűnő modelleket kínál, amelyek falra szerelt kondenzációs kazán alá szerelhetők. Vagy választhat padlón álló modell Integrált semlegesítővel. A Sanicondens Best Flat ötvözi ezt a két előnyt. Ha kondenzációs kazánhoz telepíti, a kondenzátum savtartalma semlegesül, és a kondenzátum biztonságosan a megfelelő szintre emelkedik.

Teljes rendszer: emelőszivattyúval van felszerelve, amely a kezelt kondenzátumot szivattyúzza.

A kondenzvízszivattyú az agresszív, savas kondenzátum semlegesítésére A Sanicondens Best Flat kompakt kialakításával lenyűgöz. Négy bemeneti nyílással és 2 literes tartállyal rendelkezik. Alkalmas falra vagy padlóra szerelésre.

Az SFA kondenzátum eltávolító oldat csendes, kifogástalanul alkalmas savas víz kezelésére, amelynek semlegesíti a ph értékét az újratölthető granulátum -rendszernek köszönhetően. Az első csomag a készletben található, amelyet évente egyszer ki kell cserélni. Ezek a semlegesítő szemcsék védik a csöveket a savas támadásoktól.

A Sanicondens Best Flat párátlanítóhoz is csatlakoztatható. Riasztóáramkörrel,  visszacsapó szeleppel szerelt, teljes tartozékokkal.