Az SFA-t a létrehozása óta folyamatosan az a szándék vezérli, hogy újítson és a jövő felé forduljon, ami lehetővé teszi számára, hogy piacvezető legyen és jelentős szerepet töltsön be a szaniterek világában.

Az SFA története

1958

Az SFA miután elindította tevékenységét a szennyvízkezelő állomásokon alkalmazott berendezések tervezésével, a WC-hez használható aprítóberendezés létrehozásával forradalmasította a szaniter berendezések piacát. Ez a termék, a Sanibroyeur SFA, ma lehetővé teszi a WC-k, fürdőszobák, konyhák vagy mosodák felszerelését a ház bármely részébe nagyobb munkálatok nélkül.

 

1970-1980

Az SFA Franciaországban elért sikereiből erőt merítve kiterjeszti értékesítéseit egész Európára és Észak-Amerikára is. Ugyanakkor az SFA kiemelkedik az ipari szektor többi szereplője közül, lefolytatva az első televíziós kommunikációs kampányait.

 

1990-2000

Az SFA Franciaországban az egyik úttörő ipari csoport, amely minőségtanúsítási folyamatot alkalmaz. Gyártási telephelyei az első ISO minősítésű gyárak közé tartoznak. Az SFA Csoport diverzifikálja tevékenységeit, miközben továbbra is a szaniter berendezések szektorára koncentrál.

 

2000-2010

Az SFA innovációs kultúrája a termékek növekvő diverzifikációjához vezet. Így az átemelés területén bevezetésre kerül a SANICUBIC® termékcsalád, majd a kutatási és fejlesztési csapatok javítják a SANIBROYEUR termékcsaládot a nagyobb kényelem érdekében. A 2008-ban 50 éves fennállását ünneplő SFA nélkülözhetetlen mind a szakemberek, mind a magánszemélyek számára.

 

2010-2018

Az SFA Csoport 60 év innovációját ünnepli és folytatja a meglévő termékcsaládok tökéletesítését az UP szerelőfedéllel, amely aranyérmet szerzett a 2017-es Ideobains innovációs versenyen. Továbbra is figyelemmel kísérve a fürdőszoba világának irányzatait az olasz zuhanykabinok esetén, a SANIFLOOR termékcsalád piacra dobja első modelljét 2015-ben, majd továbbfejleszti azt 2018-ban.

A csoport értékei

Innováció

60 évvel az első Sanibroyeur szabadalom bejelentése után a kutatás és fejlesztés továbbra is az SFA stratégiájának középpontjában áll. Minden évben a nyereség jelentős része újra befektetésre kerül a csoport fenntarthatóságának és növekedésének biztosítása érdekében. A benyújtott szabadalmak növekvő száma is ezt tanúsítja. Az SFA csoport ma a szaniterek világának elismert szakértője, aki innovatív és eredeti megoldásokkal reagál az ügyfelek igényeire, a kényelem, a telepítés és a jó közérzet tekintetében egyaránt. A létrehozása óta, amelyet egy forradalmian új termék bevezetése fémjelzett, a csoport mindig a jövő felé irányul, és folyamatosan fejlődik.

   

Ipari követelmény

A termelés összes szakaszának ellenőrzése révén az SFA csoport olyan termékeket kínál, amelyek híresek a megbízhatóságukról és a minőségükről.
A gyártóüzemek tanúsításai: A gyártóüzemek megfelelnek az ISO9001, 9000 és 140001 szabványoknak. Ezek egyértelműen mutatják az SFA elkötelezettségét termékei minőségével kapcsolatban.
Termékek tanúsítványai: Az SFA Csoport minőségi elkötelezettségét nemzetközi szinten független laboratóriumok is elismerik. Az SFA Csoport megfelel a tanúsítványok által megkövetelt minden szabványnak, amelyek termékek értékesítésének országaiban érvényesek:

  • CE jelölés az európai piac esetén
  • CSA szabványok az észak-amerikai piac esetén
  • PCT szabványok az orosz piac esetén

   

Ügyfélszolgálat

Az SFA Csoport az ügyfeleire összpontosít, legyenek azok professzionális vagy magán, nemzetközi vagy országon belüli ügyfelek. A következőket fejleszti és biztosítja számukra:

  • Sűrű és minősített tanácsadói és eladói hálózat
  • Vevőszolgálat
  • Többféle szolgáltatást kínáló internetes oldal

Az SFA és Ön

60 év óta az SFA évente több ezer család számára teszi lehetővé az átalakítási projektek konkretizálását, a különböző életszakaszaik támogatása érdekében. Mivel minden egyes projekteknek tartósnak kell lennie, az SFA egyik legfőbb értéke a FRANCIAORSZÁGBAN GYÁRTOTT termékek magas minőségi követelménye. Végül, mivel az SFA odafigyel az igényekre, az újdonságok évente egyre gazdagabbá teszik a termékkínálatot, hogy ügyfeleink még elégedettebbek legyenek.

   

Az SFA reklámjai

SFA reklám

Videóink a youtube csatornánkon

Érje el