Üdvözöljük az SFA üzleti ügyfélkörén

Az SFA a termékek széles skáláját kínálja a vágóegységgel ellátott emelőrendszertől a beépített kis emelőrendszerrel és vágóegységgel rendelkező Sanicompact-tól a padlóra állítható és padló alatti emelőrendszerekig, valamint zsírgyűjtő tartályokig és zsírleválasztókig terjed.

Azokban a helyzetekben, amikor nincs gravitációs elvezetés, termékeink mindenféle vizet képesek elvezetni: szürke, fekete és csapadékvizet.

Az alkalmazások korlátlanok: WC, fürdőszoba, konyha, mosókonyha, valamint egyéb felhasználási területek. Függetlenül attól, hogy a vizet egy speciális termékből vagy több forrásból történő emelésre használja, az SFA képes kielégíteni egy helyiség, egy ház, kollektív épületek vagy kereskedelmi helyiségek vízelvezetési igényeit.

A különböző keretfeltételek, jellemzők és követelmények minden projektet különlegessé tesznek. Ez olyan szakembereket igényel, akik pontosan megtalálják a legmegfelelőbb megoldást.

Szakemberek

Minden szükséges dokumentum és utasítás

Tervező

Projektgaléria és dokumentáció

Kereskedők

Termékadatbázisok FAB-DIS, Spaix ...

Szakember, tervező vagy forgalmazók, az SFA a megfelelő megoldásokat kínálja projektjeihez, függetlenül a fejlesztés szakaszától

 Tanulmányi projekt: van egy projektje, és lehet, hogy többet kell kutatnia az SFA termékekről. Értékesítési csapatunk az Ön rendelkezésére áll, és számos eszköz áll a rendelkezésére: adatlapok, telepítési kézikönyvek, prospektusok, oktatóanyagok, webináriumok és még sok más!

 Projekt méretezése: Fedezze fel SFA PumpSelect eszközünket. Az SFA PumpSelect segítségével gyorsan és pontosan kiválaszthatja a konfigurációnak megfelelő megoldást. A teljes méretezés közvetlenül letölthető. Hidraulikus kiválasztás a működési pont alapján, közvetlen kiválasztás a termék neve alapján vagy gyorsválasztás a QuickSelector segítségével - a választás az Öné!

Vagy csak töltse ki az alábbi űrlapok egyikét, és tudassa velünk, mire van szüksége! Szakértői csapatunk tagja a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot!

 3D fájlok integrálása: megtalálja az összes BIM fájlunkat, számos formátum áll rendelkezésre

  Telepítés: utasítások, oktatóanyagok vagy webináriumok, eszközeink segítenek termékeink egyszerű telepítésében.

 Csatlakoztathatóság: Az intelligens működéstől az SFA Connectig: Emelőrendszereinket úgy terveztük, hogy könnyen és hatékonyan tudják irányítani a termék működését.

 Telepítés

Ügyfélszolgálat: Ha technikai kérdése van, vagy pótalkatrészre van szüksége, ügyfélszolgálatunk mindig az Ön rendelkezésére áll.  

Számos eszközre támaszkodhat - termékadatlapokra, műszaki információkra, utasításokra, a rendszer vagy a szivattyú pontos méreteire vagy BIM fájlokra a 3D modellekbe való integráláshoz.

Blogunkat is megnézheti. Itt megtalálja a termékekkel kapcsolatos oktatóanyagokat, amelyek bemutatják termékeink telepítését. Az oldalon megtalálhatók az aktuális webináriumok és a termék adatlapjai is, hogy az Ön számára a megfelelő SFA know-how-t biztosítsuk!

Termékválaszték

Szakmai katalógusaink

Böngésszen interaktív online katalógusaink között, és győződjön meg az SFA megoldásairól.

Böngésszen, töltse le, ossza meg és nyomtassa ki megoldásainkat.

Catalogue Projet

SFA megoldások egyetlen katalógusban egyesítve, szakembereink szolgálatában.

Catalogue Négoce sanitaire

Minden SFA megoldás a szakemberek rendelkezésére áll

Catalogue Sanigrease

Minden SFA megoldás a szakemberek rendelkezésére áll

Nem találja, amit keres?

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, műszaki szakértőink és vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, és válaszol minden kérdésére. 

Az SFA naponta támogatja Önt projektjeiben és igényeiben.