Búvárszivattyúk szennyvíz elvezetésére

Az SFA Sanisub termékcsaládja tiszta és szennyezett víz szivattyúzására - minden alkalmazási területre. Gyors orvoslás az alagsori vízelvezetés területén - az SFA szivattyúcsaláddal.

A lapos szívófunkciójú szivattyútól a teljesen felszerelt rozsdamentes acél merülő szivattyúig - az SFA minden igényre megfelelő megoldást kínál, még agresszív víz esetén is.

Búvárszivattyúk szennyvíz elvezetésére

Szűrés

Terméksor

Sanisub S-ZPK

Sanisub S-ZPK

A SANISUB S-ZPK egy hordozható merülő szivattyú, amely alkalmas sós és agresszív...

Sanisub 400

Sanisub 400

Sanisub 400: az alagsorok, lakóterek vízelvezetéséhez, pincevíz szivattyúzásához...
Sanipuddle

Sanipuddle

A Sanipuddle tökéletes megoldást nyújt arra, hogy eltávolítsa az összes esővizet...
Sanisub ZPK

Sanisub ZPK

Sanisub ZPK egy merülő szivattyú, amely alkalmas tiszta és szürke víz...

A Sanisub, az SFA teljes választéka az alagsori vízelvezető szivattyúkhoz, kifejezetten a pincékből, mosókonyhákból, garázsokból és más helyiségekből származó víz eltávolítására lett kifejlesztve, amelyeket elárasztottak az előre nem látható események, például az árvíz.

Sajnos, tekintettel a globális felmelegedés következményeire és szélsőséges időjárási jelenségeire, ezek a problémák egyre gyakoribbak.

A Sanisub SFA termékpalettája annyira változatos, hogy minden vásárló pontosan megtalálja az egyéni igényeinek megfelelő szivattyút. 

 

Sanisub, hordozható szivattyúk vészhelyzeti vízelvezetéshez

A Sanisub termékcsalád sokféle modellel (több mint száz szivattyú található a katalógusban) szemlélteti az SFA szakértelmét az előre nem látható árvizek esetén, kombinálva a teljesítményt és a könnyű kezelhetőséget. 

A teljesen acélból készült szivattyú polipropilénből készült szivattyútesttel, amely 1-30 mm szemcseméretre alkalmas, úszó vagy elektronikus szintszabályozó automatikusan aktiválja, és alkalmas agresszív vízre vagy akár 90 ° C fokos vízhőmérsékletre. A Sanisub sorozat termékpalettája sokféle konfigurációban kapható, így minden kihívásra felkészült.