Kondenzvíz szivattyúk klímaberendezésekhez

A légkondicionáló rendszerek kondenzvizet termelnek, amelynek eltávolítása problémásnak bizonyul, ha a légkondicionáló egység telepítési helye a visszaáramlási szint alatt van. Itt kondenzátum -emelő szivattyú szükséges a kondenzátum csatornarendszerbe történő kibocsátásához hogy diszkréten eltávolítsák.

Az SFA megoldásai a kondenzátum elvezetésére a 8 kW vagy annál nagyobb hűtőteljesítményű légkondicionáló egységekből csendesek és hatékonyak.

Kondenzvíz szivattyúk klímaberendezésekhez

Szűrés

Terméksor

Csatlakoztatandó készülékek

Sanicondens Clim Deco

Sanicondens Clim Deco

A Sanicondens Clim Deco a légkondicionáló berendezések kondenzvíz  elvezetésére...

  • Légkondicionáló
Sanicondens Clim Maxi

Sanicondens Clim Maxi

A Sanicondens Clim Maxi lehetővé teszi a klímaberendezések és a klimakazetták,...
  • Hűtött kijelző
  • Légkondicionáló
  • Légkondicionáló kazetta
  • Párátlanító

A klímaberendezések tökéletesek a hőség ellen. Annak érdekében, hogy a légkondicionáló optimálisan működjön, le kell engednie az összes kondenzvizet.

 

Miért termel kondenzátumot a légkondicionáló?  

Mivel a forró levegő a légkondicionálóba jut, gőz keletkezik, ez folyadékká alakul, és a maradékot kondenzátumnak nevezik. Ez a folyadék mérgező, és ki kell üríteni a rendszerből. A helyi előírások tiltják a kondenzvíz szennyvízbe juttatását, ezért olyan emelőrendszert kell felszerelni, amely semlegesíti ezt a folyadékot. 

A kondenzátum eltávolítása a légkondicionálóból: három megoldás 

Termékpalettánk három emelőrendszert kínál a légkondicionálóhoz:

A Sanicondens Clim Deco emelőszivattyú a falra szerelt klímaberendezések kondenzátumának elvezetésére. Szép kialakítása diszkrété teszi.

A Sanicondens Clim Mini S egy kicsi szivattyú, amely könnyen beépíthető a falra szerelt légkondicionálóba. Csendes, két lépcsőben működik: először a kondenzátumok összegyűlnek az érzékelőben, majd szívószivattyúval kiürülnek.

A Sanicondens Clim Pack S ügyes megoldás, amely egy nagyon könnyen telepíthető készlet formájában kapható, amely tartalmazza a Sanicondens Clim Mini S szivattyút és a szerelőelemet. Ez a csomag ötvözi a funkcionalitást, a csendet és az okos dizájnt.

Az összes felkínált megoldás gyorsan és egyszerűen telepíthető.

A készüléket használati utasítással szállítjuk, amely részletesen leírja az egyes összeszerelési lépéseket. Könnyen integrálható a falra szerelt légkondicionáló rendszerébe. A kondenzvíz -elvezető rendszer specifikációi megtalálhatók honlapunkon. Az SFA szakemberei értékes tippeket is adnak Önnek arról, hogyan optimalizálhatja készülékét igényei szerint. Tudásunkat egy 70 ügyfélszolgálati pontból álló országos hálózat támogatja, amely szívesen válaszol kérdéseire.