Zsírleválasztók és tartályok

A Sanigrease termékcsaláddal az SFA különböző méreteket és terméktípusokat kínál az ideiglenes vagy végleges zsírleválasztáshoz a lefolyó előtt: Válasszon a padlón álló készülék és a padló alatti telepítés megoldása között.

BIMObject

Töltse le termékeink 3D-s fájljait, hogy integrálja őket projektjeibe

Zsírleválasztók és tartályok

Szűrés

Terméksor

Sanigrease S 680/1600

Sanigrease S 680/1600

A Sanigrease S egy különlegesen fejlesztett zsírleválasztó, amelyet kifejezetten...
Sanigrease T24

Sanigrease T24

A Sanigrease T 24 zsírgyűjtő kanna mobil eszközökhöz készült: food truck-okhoz,...

Az SFA kínálatában 2 termékcsalád található a zsírgyűjtő tartályokhoz és zsírfogókhoz: a Sanigrease T & S termékcsalád padlóra állító készülékekhez és a Sanigrease SU termékcsalád padló alatti telepítéshez. 

Sanigrease T 24

A Sanigrease T 24 egy polietilénből készült zsírleválasztó, amelyet fagyálló beépítésre terveztek mobil eszközökbe, például élelmiszer-szállítókba vagy mobil mosogatógépekbe. Kis méreteivel és kis súlyával (4 kg) a Sanigrease T 24 nagyon könnyen felszerelhető egy kereskedelmi mosogató alá, alkalmi használatra, a DN50 bemeneteknek és kivezetéseknek köszönhetően. A Sanigrease T 24 össztérfogata 24 l, maximális zsírtartalma pedig legfeljebb 8 l. Naponta ki kell üríteni.  

Sanigrease T 40 /  60 /  80 / 100

A Sanigrease T 40/60/80/100 modellek zsírfogók az éttermi konyhák mosogatóihoz. Kis helyük miatt gyorsan és egyszerűen felszerelhetők. A négy állítható magasságú láb megkönnyíti a gyűjtőedény tisztítását. A levehető tálkosár és leeresztő szelepek egyszerű karbantartást tesznek lehetővé. 

Sanigrease S 680 / S 1600 +

A Sanigrease S 680 és S 1600 olyan zsírleválasztók, amelyeket kereskedelmi konyhákhoz terveztek, napi 440 étkezésig. A DN110 bemenetek és kimenetek lehetővé teszik számukra a nehezebb maradványok összegyűjtését, de csak 73 cm szélesek, és könnyen átjutnak az ajtón a kényelmes kezelés érdekében. Leeresztő oszlop és szellőzés változatban kaphatók.  

Sanigrease SU 1 /1,5 /2 /3 / 4+

A Sanigrease SU 1 / 1,5 / 2/3/4 termékcsalád zsírfogókat tartalmaz a padló alatti szereléshez. Különböző méretben kaphatók, névleges méretük 1 és 4 között (TN), újrahasznosítható polietilénből készülnek, és rotációs öntési eljárással készülnek. Ezek olyan modellek, amelyek iszapcsapdával szilárd anyagok összegyűjtésére és PVC bemeneti és kimeneti eszközökkel rendelkeznek. A gyalogos közlekedésre szolgáló speciális tömítéssel ellátott burkolat rozsdamentes acélból készült csavarokkal van rögzítve, és megerősített kompozit anyagból készül.