Légkondicionáló szerelése

Amikor a légkondicionáló működik, általában páralecsapódás keletkezik, ami normális. Ez nem szivárgás, hanem azt jelzi, hogy a készülék megfelelően működik. Kondenzvízgyűjtő tálca is rendelkezésre áll a viz elszállításához. A vizet ezután a társasház külső részéhez csatlakozó lefolyókon keresztül ürítik ki. A kondenzvíz természetes párolgásának folyamatosnak kell lennie.

Ha a kondenzvíz kivezetése természetesen nem lehetséges, az SFA megoldásokat kínál a kondenzátum csendes és diszkrét összegyűjtésére.

Légkondicionáló szerelése

Szűrés

Terméksor

Csatlakoztatandó készülékek

Sanicondens Clim Deco

Sanicondens Clim Deco

A Sanicondens Clim Deco a légkondicionáló berendezések kondenzvíz  elvezetésére...

  • Légkondicionáló
Sanicondens Clim Maxi

Sanicondens Clim Maxi

A Sanicondens Clim Maxi lehetővé teszi a klímaberendezések és a klimakazetták,...
  • Hűtött kijelző
  • Légkondicionáló
  • Légkondicionáló kazetta
  • Párátlanító

A Sanicondens Clim Mini S, az SFA miniatűr szivattyúja a kondenzátum összegyűjtésére és elvezetésére a klímaberendezésektől 8 kW -ig. Az SFA új megoldása nagyon könnyen szerelhető, esztétikailag és akusztikailag is észrevehetetlen. Szintén kapható Sanicondens Clim Pack S néven, egy komplett telepítési megoldás, amely magában foglal egy Sanicondens Clim Mini S szivattyút szerelő elemmel együtt (bal / jobb).

A Sanicondens Clim Mini S legfeljebb 8 kW teljesítményű légkondicionálókkal kompatibilis, és a piacon az egyik legcsendesebb, mindössze 21 dB (A) zajszint. Ezzel egyidejűleg 9 l / h (+/- 15%) hozamot érünk el maximális szívóerővel párosul az érzékelőegység és a szivattyú között, akár 2 méter és egy 6 méteres magasságig a kondenzvíz elvezetése.

A Sanicondens Clim Mini S maximális vízhőmérséklete 35 ° C, és 16 mm átmérőjű bemeneti nyílással és 6 mm átmérőjű kimenettel rendelkezik. Franciaországban gyártott, IP 20 védettségi osztályú Sanicondens Clim Mini S hővédelemmel  (130 ° C) és túlfolyás elleni riasztó érintkezővel is rendelkezik.

A karbantartás és a biztonság érdekében átlátszó talppal és szifon elleni rendszerrel, vákuummegszakítóval van felszerelve. Ez megakadályozza a nyomás túlterhelését, hogy megvédje a berendezést és meghosszabbítsa a légkondicionáló élettartamát.

Nagyon kompakt, (érzékelő egység: 74 x 37 x 37,5 mm - szivattyúegység: 57 x 32 x 105 mm), a Sanicondens Clim Mini S összeszerelése egyszerű és könnyű, és rögzítő tartozékokkal és csatlakozókkal (1,2 m rugalmas) tömlő, érzékelőtartó, szellőzőcső, tápkábel és vákuummegszakító.