Saniflo komplett önálló egység

Kényelmes, megbízható és modern kialakítású, a Sanicompact termékcsalád termékei jelentik a megoldást szaniter berendezések kis helyiségekbe történő telepítésére.

Annak érdekében, hogy jobban megfeleljen ügyfelei belsőépítészeti kívánságainak, az SFA -csoport bővítette a kis emelőrendszerekre vonatkozó  termékkínálatát. Ha kevesebb hely áll rendelkezésre az új higiénia rendszerek számára, a Sanicompact termékcsalád esztétikus és hatékony megoldást kínál .

A kerámia illemhelyek beépített vágóegységgel jelentős helymegtakarítást biztosítanak.

Ezek a megoldások ideálisak stúdiólakásokban, öltözőkben vagy lépcső alatt-függetlenül attól, hogy falra szerelt vagy padlón álló WC-ről van szó. Lehetőség van mosdó csatlakoztatására is a WC mellett.

Saniflo komplett önálló egység

Szűrés

Terméksor

Csatlakoztatandó készülékek

Sanicompact 43

Sanicompact 43

Ideális szűk helyekre. Csendes üzem Kompakt Választható: mosdó...

  • Kézmosó
  • WC
Sanicompact Pro

Sanicompact Pro

Bestseller SFA! Ideális egy modern toalett kialakításában. Csendes üzem...
  • Kézmosó
  • WC
Sanicompact Comfort

Sanicompact Comfort

A Sanicompact Comfort egy modern és elegáns falra szerelhető WC beépített...
  • Fali WC
  • Kézmosó

Ha házat szeretne építeni, vagy felújítani szeretné otthonát, minden négyzetméternyi terület értékes.

  

Szerelje be a toalettet keskeny helyre: az SFA segítségével lehetséges  

 

A szaniter létesítményekhez tartozó terület 1,2 és 2,5 m² között változik. Egy tér, amely határozottan létrehozható ferde mennyezet alatt, a padláson vagy a lépcső alatt. Amíg a mennyezet magassága legalább 1 méter, és van víz be- és kimenete, nincsenek korlátai az Ön kívánságainak. Lehetőség van további WC telepítésére is a fürdőszobában. Mindössze annyit kell tennie, hogy válassza ki a megfelelő modellt.

 

Szereljen toalettet egy kis helyre: Sanicompact 43

A Sanicompact 43 megoldásnak számos előnye van. A jelentős helytakarékosság mellett nagyon könnyű telepíteni nagyobb építési munkák nélkül. A mindössze 32 mm -es kimeneti átmérővel és 43 cm teljes mélységgel rendelkező Sanicompact 43 beépített darálóval, nem igényel tartályt, és ügyes, kompakt megoldást nyújt.

A mosdók is könnyen csatlakoztathatók, így a vendégek számára teljes illemhely áll rendelkezésre.

A Sanicompact 43 megoldás energiamegtakarítást is eredményez, mivel innovatív és gazdaságos „ECO +” dupla öblítőrendszerrel van felszerelve: a fogyasztás tehát 1,8–3 liter víz.