Ön forgalmazó és érdeklődik termékeink iránt?

Ön forgalmazó, és szeretne többet megtudni az SFA megoldásokról? Technikai információkat keres az ügyfelek tájékoztatásához? Szeretné integrálni adatainkat a Fabdis fájlunkon keresztül? Vagy csak lépjen kapcsolatba velünk?

Bármi legyen is a kérdése, a válasz itt van. Termék, logisztika, műszaki, médiainformációk és még sok más. Az SFA minden olyan eszközt és adatot biztosít Önnek, amelyekre szüksége lehet a zökkenőmentes üzleti működéshez.

Ezen az oldalon megtalálhatja az összes szükséges eszközt

Fabdis

Univerzális adatcsere -fájl a beszállítók és a forgalmazók között, a termékeinkkel kapcsolatos összes információt (kereskedelmi, logisztikai, média, szabályozási stb.) Letöltheti innen. Naprakész és teljes, gyorsan és egyszerűen integrálja az összes termékadatunkat!

Méretformák

Meg kell találnia a megfelelő terméket az egyik ügyfele számára, de nem tudja, melyik SFA termék a legjobb az Ön számára? Jelezze igényét az itt elérhető űrlapok egyikének kitöltésével és küldje el nekünk! Szakértőink egyike gyorsan visszahívja Önt!

A blogunk

Blogunkat is megnézheti.

Itt megtalálja a termékekkel kapcsolatos oktatóanyagokat, amelyek bemutatják termékeink telepítését. Az oldal tartalmazza az aktuális webináriumokat és termékadatlapokat is, hogy az Ön számára megfelelő SFA know-how-t biztosítson!

Nem találja, amit keres? Itt vagyunk Önnek.

Nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot bármikor - telefonon vagy e -mailben. Műszaki szakértőink, ügyfélszolgálatunk és értékesítési osztályunk mindig válaszol Önnek!

Akár meglévő, akár új ügyfél - az SFA kíséri a projektet, és minden nap megbízhatóan támogatja Önt az egyedi megoldás kiválasztásában.

Ön forgalmazó?

Az első szennyvíz -emelő rendszer 1958 -as kifejlesztése óta az SFA fáradhatatlanul dolgozik az innovációkon annak érdekében, hogy folyamatosan javítsa az higiéniai kényelmet. A kis terek átalakítása WC-k, fürdőszobák felújítása vagy mosókonyha kialakítása - mindezek a projektek sok kérdést vetnek fel a felelősök számára. Célunk a víz egyszerű és nagy építési munkák nélküli mozgatása.

A korábbi időkre visszanyúló korlátozások mellett a lakáspiac is mélyreható változáson megy keresztül. A helykeresés során minden négyzetmétert értékelnek, ami új problémákat vet fel minden szakember számára.

Sokéves tapasztalatával az SFA képes reagálni ezekre a problémákra, és olyan termékek széles skáláját kínálja, amelyekkel a legkülönbözőbb projektek valósíthatók meg.

Az SFA termékcsalád

Ideális valódi higiéniai létesítmények létrehozásához mindenhol, még akkor is, ha nincs természetes gravitációs elvezetés.

WC beépített kis emelőrendszerrel és vágóegységgel - ideális WC -k kis helyiségekben történő elhelyezéséhez.

Zuhanyzók, fürdőszobák, konyhák vagy mosókonyhák berendezésére.

Kondenzvíz elvezetésére kondenzációs kazánokbóll.

Kondenzvíz elvezetésére légkondicionáló egységekből.

Zsírgyűjtő tartály és zsírleválasztó a gasztronómia számára.

Az összes víz elvezetésére családi házakból, kis lakóépületekből vagy üzleti helyiségekből-padlóra vagy padló alatti szereléshez.