GY.I.K.

 

Elhelyezés

 

Lehetséges telepíteni Sanibroyeur berendezést ha ülepítőaknával rendelkezem?

Természetesen, SFA őrlőberendezést akkor is lehet telepíteni, ha Ön ülepítőaknával rendelkezik. Az őrlőberendezés csak mechanikai hatást fejt ki az anyagokra (őrlés és nyomás), mindenféle vegyi hatás nélkül. Ezért kompatibilis az ülepítőaknával.

Milyen anyag használható az elvezetőcsövek esetén?

Az elvezetőcsövek hagyományos PVC csövekből elkészíthetők.

Mekkora az elvezetési átmérő?

Az SFA őrlőberendezések és szivattyúk egyik nagy előnye, hogy nagyon kis elvezetési átmérő esetén alkalmazhatók (22 és 32 mm között a termékek túlnyomó többsége esetén, néhány nagyobb szivattyú, mint a Sanicubic vagy a SANIFOS termékcsalád DN50 és DN100 átmérőjű elvezetést igényelnek), ezáltal elkerülhetők a nagyobb munkálatok.

Az ajánlott elvezetési átmérő a készülékektől függően változhat. Kérjük, tájékozódjon a weboldal különböző termékoldalain, a legmegfelelőbb elvezetési átmérők megismerése érdekében.

Mi a minimális víznyomás, amely a Sanicompact használatához szükséges?

A SANICOMPACT használatához szükséges víztáplálás minimális nyomása 1,7 bar. Ha a vízellátás ennél alacsonyabb, azt ajánljuk telepítsen hagyományos WC csészét, amely mögött elhelyezhet egy Sanibroyeur, Sanibroyeur Pro stb. típusú adaptálható őrlőberendezést.

Hogyan kell telepíteni Sanidouche berendezést?

A Sanidouche egy átemelő szivattyú, amely lehetővé teszi egy zuhanyzó és egy mosdókagyló szennyvizeinek eltávolítását. A készülék megfelelő működése érdekében, a zuhany kimeneti lefolyója tengelyének legalább 8 cm-re kell hogy legyen a talajtól. Ha ez a magasság nincs betartva, visszaáramlás fordulhat elő a zuhanytálca irányába. Azt is javasoljuk, hogy telepítsen visszacsapó szelepet a Sanidouche-hoz csatlakoztatott egyéb szaniter berendezések elvezető csövére (például a mosdókagyló elvezetésére). További információkért töltse le a berendezés útmutatóját a termékoldaláról, vagy vegye fel a kapcsolatot műszaki szolgálatunkkal a 01 44 82 25 55 telefonszámon. Nyitva: hétfőtől péntekig 8:30-tól 12:15-ig és 13:45-tól 17:30-ig

Hol található a Sanicompact víztartálya?

Az összes SANICOMPACT berendezés vízellátása mágnesszelepen keresztül történik, ezért nincs tartály. A ciklusonként felhasznált víz mennyisége 1,8l/3l vagy 3,8l/5l a SANICOMPACT modell szerint. A víz tápnyomásnak minimum 1,7 barnak kell lennie a SANICOMPACT megfelelő öblítésének biztosítása érdekében.

 

Használat / Működés

 

Mit követelnek meg a törvényi előírások az őrlőrendszerrel felszerelt készülékek eltávolításával kapcsolatban?

A jogszabályok előírják, hogy az őrlőrendszerrel ellátott berendezések a szennyvízhálózatba továbbítsák a szennyvizet (feketevíz); míg egy egyszerű átemelő szivattyú elvégezheti az eltávolítást a háztartási víz rendszerbe (úgynevezett szürkevíz).

Ezenkívül az őrlőberendezés/szivattyú elvezető csövét közvetlenül a fő szennyvízcsőhöz kell csatlakoztatni (nagy átmérőjű).

Milyen karbantartást igényel a Sanibroyeur?

Az őrlőberendezés nem igényel speciális karbantartást, azonban a több éven át tartó megfelelő üzemképesség biztosítása érdekében javasoljuk, hogy rendszeresen tisztítsa meg és vízkőmentesítse az őrlőberendezést.

Az SFA speciális SANIBOYEUR vízkőoldója úgy lett összeállítva, hogy eltávolítsa a vízkövet, miközben megóvja a készüléke belső szerkezeti elemeit. A művelet gyakoriságát a víz keménységéhez kell igazítani. Ha adaptálható őrlőberendezéssel rendelkezik, használhatja a hagyományos termékeket a WC csésze tisztításához (ugyanaz, mint a SANICOMPACT esetén). Azonban ügyeljen arra, hogy ne használjon lefolyótisztító szereket vagy egyéb olyan savat, amely károsíthatja az adaptálható őrlőberendezés belső alkatrészeit.

Mennyi időre lép működésbe a Sanibroyeur az öblítőtartály működésekor?

Az öblítőtartály ürítése általában 2-3 ciklust indít el egyenként 1-2 másodperces működéssel. Ha a készülék az eddigieknél hosszabb ideig működik, a készülék gumi úszó rendszere tisztítást/vízkőmentesítést igényelhet. Ehhez használhat fehér ecetet, vagy a speciális SANIBROYEUR SFA vízkőoldót: kösse le elektromosan a készüléket, majd öntsön 2 liter terméket a WC csészébe. Hagyja hatni néhány órán keresztül, majd csatlakoztassa újra és öblítse le a WC-t.

A Sanibroyeur zajos?

A Sanibroyeur Silence nem zajosabb mint egy öblítőtartály. A decibelben kifejezett zajszint a telepítéstől, a terméktől és különösen a környezettől (csempézett helyiség vagy nem, a helyiség mérete és geometriája) függően változik... Ez az oka annak, amiért nem adunk meg decibel értéket a berendezéseinkhez. Azonban az új silence termékcsalád 10dB-es csökkentést biztosít a korábbihoz képest. Egyébként feltétlenül be kell tartani a telepítési tanácsokat, hogy elkerülje a hangrezgések kialakulását (nincs kapcsolat az őrlőberendezés és a fal között, a hangtompító lábak elhelyezése a tartály alatt, a csővezetékek rögzítési távolságai...).

Azt is választhatja, hogy hangszigetelő anyagot helyez el az őrlőberendezés, a padló és/vagy a fal közé a nagyobb hangszigetelés érdekében.

Milyen hosszú a Sanibroyeur élettartama?

A Sanibroyeur élettartama főként a megfelelő telepítésétől és használatától függ. Mindazonáltal rendszeresen tapasztalunk 10 és 15 év közötti élettartamot, kizárólag az éves tisztítási-vízkőmentesítési karbantartással, és a régió vízminőségétől függően a nyomáskapcsoló membránjának cseréjével.

 

Problémák megoldása

 

Hol találhatom meg egy SFA termék útmutatóját?

A készülékeink kézikönyvét közvetlenül megtalálhatja a www.sfa.fr weboldalon, az egyes termékoldalakon.

Ha egy régi termékről van szó a professzionális részben könnyen megtalálhatja az útmutatók kiválasztó eszköze segítségével.

Belépés az útmutatóválasztó eszközbe

A Sanibroyeur berendezésem motorja nem indul el.

Ellenőrizze, hogy a készülék megfelelően van-e bekötve és hogy az elektromos táplálás megfelelően működik-e. Valószínűleg egy idegen test blokkolja a készüléket. Adott esetben eltávolíthatja az idegen testet a saját eszközeivel. Ehhez kösse le az áramellátó csatlakozót - FONTOS - a beavatkozás előtt és válassza le az őrlőberendezést a WC csészéről. Egy csavarhúzó segítségével távolítsa el az akadályt, amely megakadályozza a kések forgását. Minden egyéb helyzetben, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi márkaszervizzel.

A készülék nem megfelelő időben lép működésbe

Ellenőrizze, hogy az őrlőberendezéshez kapcsolódó szaniter berendezések nem szivárognak-e (öblítőtartály, csap stb.). - A készülék visszacsapó szelepe szivároghat (az őrlőberendezés elvezető könyökében helyezkedik el); ebben az esetben tisztítsa meg vagy cserélje ki a visszacsapó szelepet.

A beszívás nem megfelelően történik.

Azt javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a műszaki szolgálatunkkal a 01 44 82 25 55 számon.

 

Garancia / Szállítás / Ár

 

Mennyibe kerül egy sanibroyeur berendezés?

Az SFA a gyártó és nem végez közvetlen értékesítést. Ezért nem tudjuk megadni a kereskedelmi árat. Vegye fel a kapcsolatot a legközelebbi viszonteladóval, aki tájékoztatni tudja Önt. A lista a weboldalunkon elérhető: www.sfa.fr a „Hol érhet el minket?” részben »

A legközelebbi viszonteladó megtalálása

Mennyi ideig érvényes a garancia az SFA termékekre?

Alapvetően minden SFA termék 2 év garanciával rendelkezik minden készülékre, amely magában foglalja az alkatrészek árát és a munkadíjat, a megfelelő használat és a megfelelő telepítés fenntartásával. Felveheti a kapcsolatot a vevőszolgálattal a 01 44 82 25 55 számon, 8h30 - 12h15 és 13h45 - 17h30 között, hogy megismerje a hibás alkatrész elküldésének feltételeit.

A SANIBEST® PRO, a SANIACCESS®, SANICOMPACT® és SANIPOMPE® termékcsalád termékei esetén (a SANIFLOOR®+ és SANIFLOOR®+Tray kivételével) a garancia 3 év (2 év + 1 év kiterjesztés)

A kiterjesztett garancia elérése

 

Melyek az SFA termékek szállítási határidői?

Az SFA a gyártó, ezért nem végzünk közvetlen értékesítést magánszemélyek részére. Ezért nem tudjuk megadni a kereskedelmi árat. Termékeinket 2 féle típusú elosztó hálózatban érheti el: a szaniter berendezések nagykereskedőinél és a barkácsáruházakban (figyelem, a termékek a hálózatoktól függően eltérnek -- a vízkőoldó szer mindkét hálózatban rendelkezésre áll). A legtöbb termékünk 48 órán belül szállítható. Mindazonáltal azt javasoljuk, hogy keresse fel a legközelebbi viszonteladót, akinél előfordulhat hogy raktáron van az Ön által keresett termék. Látogasson el a webhelyünk forgalmazókat tartalmazó oldalára.

Mi a különbség a barkácsáruházakban eladott és a szakemberek által értékesített termékek között?

Az SFA termékek értékesítése különböző forgalmazói hálózatokon keresztül történik. A nagyközönség számára elérhető (önállóan telepíthető) termékek állnak rendelkezésre a barkácsáruházakban. Azonban a szakember beavatkozását igénylő termékek csak professzionális forgalmazóknál elérhetők.