Átemelő állomás

Keresse meg az Ön igényeinek megfelelő átemelő állomást

Miért kell átemelő állomást telepíteni?

Az átemelő állomások nagy teljesítményű szivattyúk, amelyek lehetővé teszik a szennyvíz eltávolítását egy házból, vagy akár egy nyilvános helyről. Egyes modellek aprító rendszerrel vannak felszerelve, amely lehetővé teszi a szennyvizek átemelését csökkentett átmérő esetén is (DN40 mm).

Válasszon egy felszerelt vagy talajban lévő átemelő állomást?

Legyen szó egyéni, kereskedelmi vagy kollektív használatról, az SFA komplett megoldást kínál Önnek a SANICOM® és SANICUBIC® felszerelhető átemelő állomások és a SANIFOS® talajba helyezhető átemelő állomások termékcsaládjai révén.

Mivel nem mindig lehetséges a talajba helyezni az átemelő állomást, az SFA-nál elérhetők a SANICOM® és SANICUBIC® termékcsaládok! Ezeket az átemelő állomásokat egyszerűen a talajra kell elhelyezni, a könnyített telepítési és karbantartási műveletek érdekében. SANICOM® a szürkevíz átemelésére szolgál, míg a SANICUBIC® a szürkevíz és a feketevíz átemelését biztosítja.

Annak érdekében, hogy helyet takarítson meg a házban és biztosítsa a diszkrét működést, az SFA a talajba helyezhető átemelő állomások teljes skáláját kínálja: SANIFOS®. Az aprító vagy Vortex változatban, 1 vagy 2 szivattyúval, egyfázisú vagy háromfázisú motorokkal rendelkezésre álló termékcsalád minden igénynek megfelel.

KEZDÉS