Alkotók

Tervezés és készítés:

Ez az online áruház a PrestaShop szoftver segítségével készült. Látogasson el a PrestaShop e-kereskedelmi blogjára, hogy naprakész információkat szerezzen a legfrissebb hírekről és tanácsokat kapjon az online értékesítéssel és egy e-kereskedelmi weboldal kezelésével kapcsolatban.

Megvalósítás:

WEBES ÜGYNÖKSÉG

Az SFA honlapját az 123 webes ügynökség tervezte és készítette.

Weboldal: www.lagence123.com

Host:

OVH

Weboldal: www.ovh.com

A http://www.sfa.fr oldal szerkesztője:

SFA

41 bis avenue Bosquet

75007 Paris - Franciaország

Tel.: 01 44 82 39 00

Fax: 01 44 82 39 01

7 500 000 euró tőkével rendelkező részvénytársaság

Cégjegyzék: RCS Paris B 409 966 645

A közzététel igazgatójának neve: Marketing szolgáltatás

A weboldalon rögzített információk az SFA vállalat és a leányvállalatai használatára vannak fenntartva, és kizárólag a következő címzettek részére továbbíthatók: SFA Csoport vállalatai.

A jelen jogi közleményeket az informatikával, adatállományokkal és szabadságjogokkal kapcsolatos, 1978. január 6-i 78-17. sz. törvény, és a digitális gazdaságba vetett bizalomról szóló 2004. június 21-i 2004-575. sz. törvény szabályozza.

A Webhely egésze és az azt alkotó elemek (beleértve a szövegeket, fastruktúrát, szoftvereket, animációkat, fényképeket, videókat, illusztrációkat, ábrákat, grafikai ábrázolásokat, logókat, szemléltető eszközöket stb.) szellemi tulajdonjogok tárgyát képezik (márkák, szellemi alkotások, szabadalmak, modellek stb.) a szellemi tulajdonról szóló törvény által védett.

A Webhely és az azt alkotó elemek az SFA kizárólagos tulajdonát képezik, amely kizárólagosan jogosult a szellemi tulajdonjogok és az ahhoz kapcsolódó személyiségi jogok használatára, beleértve a márkákat, modelleket, szabadalmakat, szellemi alkotásokat, szoftvereket, adatbázisokat, értelmezéseket, személyek képeit, mindezt eredeti címen, licenc vagy kifejezett felhatalmazás alapján.

Szigorúan tilos a Webhely egészének vagy egy rézének használata, beleértve a letöltést, a másolást, a továbbítást, a megjelenítést vagy a terjesztést nem kereskedelmi célú személyes és magán használattól eltérő felhasználás érdekében. Az SFA jogainak megsértése esetén az elkövető a szellemi tulajdonról szóló törvényben meghatározott szankciókkal sújtható, nevezetesen a szerzői jogok (L. 335-1. cikk és az azt követő cikkek), a védjegyjogok (L. 716-1. cikk és az azt követő cikkek), modell jogok (L521-1. cikk és az azt követő cikkek. ) és a szabadalmi jogok (L 615-1. és az azt követő cikkek) megsértése címén, valamint a polgári jogi felelősségről szóló polgári törvénykönyv alapján (9. cikk, 1382. cikk és az azt követő cikkek).

A webhelyen található hivatkozások átirányíthatják a felhasználót olyan külső webhelyekre, amelyek eléréséért és tartalmáért az SFA webhely szerkesztője semmilyen módon nem tehető felelőssé.

A 2016. április 27-i 2016/679 (EU) európai parlamenti és tanácsi rendeletnek megfelelően Ön kérelmezheti a személyes adatai lekérdezését, módosítását, törlését a kapcsolatfelvételi oldalon vagy megtekintheti a „sütik és személyes adatok” oldalt, ha többet szeretne megtudni.